П'ятница, 29 Березня 2024 р.
17 Грудня 2010

ВІД ДНІСТРА ДО ГОРИНІ НЕМАЄ СИЛЬНІШИХ ЗА «ІНДУСТРІЮ»

знову  iндустрiя чемпiон11-12 грудня. м.Ізяслав. Обласний турнір з волейболу серед чоловічих команд «Від Дністра до Горині», присвячений Дню Збройних сил України. У змаганнях взяли участь 8 команд: «Індустрія» (Кам’янець-Подільський індустріальний коледж), команди з Хмельницького, Ізяслава та Деражні, «Васьківці» (Ізяславський район), «Локомотив» (Шепетівка), «Мед» (Шепетівка) та «ХАЕС» (Нетішин).

Команди були розподілені на дві підгрупи. У результаті спортивних баталій за ІІІ місце грали команди з Нетішина та Ізяславського району. В напруженій боротьбі атомники стали бронзовими призерами турніру. У фіналі зустрілися «Індустрія» та команда з Деражні. В запеклій напруженій боротьбі з рахунком 3:1 переможницею стала команда «Індустрія» (тренер Сергій БАЛАН, капітан команди Павло ЙОСИПОВ), яка була нагороджена кубком, грамотою відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ізя-славської РДА, а також грошовою премією від спонсорів. Кращим гравцем турніру визнано Вадима ДУКАЧА, студента індустріального коледжу.

Команда та тренер вдячні за фінансову допомогу в поїздці команди на змагання ПП «Поділбудсервіс» (Олексій ПАУР), дирекції індустріального коледжу (Михайло НЕДОШИТКО).