П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
25 Червня 2010

СХІД КАМ’ЯНЕЦЬКОГО МОТОБОЛУ ВІДБУВСЯ!

мотобол20 червня відбувся товариський матч із мотоболу між командами «Поділля» та «Схід» із м.Вознесенськ. Зустріч закінчилася внічию – 4:4. Три голи у кам’янчан забив нев’янучий Володимир ДАНИЛЯК, один – Олександр ПОЛАТАЙКО.

Коментує подію воротар команди, президент новоствореного фізкультурно-спортивного товариства «Кам’янець» Сергій ШВАРЧУК.

– Матч носив навіть не спортивний, а, швидше, політичний характер, – розповідає він. – Спортсмени з Вознесенська приїхали до нас, щоб морально підтримати, довести кам’янчанам, що наш мотобол не вмер, а повинен відродитися по-справжньому.

Зі «Сходом» у нас давні дружні стосунки. Вони неодноразово бували в нас, ми – у Вознесенську. Минулого року на їхнє прохання ми виїздили до них, де зіграли матч у День міста Миколаєва. Тож не дивно, що вони захотіли віддячити нам, зігравши товариський матч по дорозі з Пінська, де брали участь у відкритому Кубку Білорусі. Прикро, що ми дізналися про це пізно, тому не зуміли належним чином сповістити кам’янчан.

Це був перший наш матч у сезоні. У нас цього року не було жодного тренування, оскільки ще немає мотоциклів. Тому грали на їхніх. Як кажуть, 3×3. За «Поділля», крім мене, грали Володимир ДАНИЛЯК, Роман КОГУТ, Микола ТКАЧУК, Олександр ПОЛАТАЙКО, Денис КОМЕНДАНТ і другий воротар Олександр БУРДЕЙНИЙ.

Гра мала змінний характер. Відкрив рахунок «Схід». Ми зрівняли його. На четвертий період команди вийшли на рахунок 4:2 на користь вознесенців. I тут ми показали кам’янецьку школу мотоболу: на поле виїхали ветерани – ДАНИЛЯК, КОГУТ і ТКАЧУК. У підсумку – нічия.

Від імені команди хочу висловити щиру подяку мотоболістам із Вознесенська, члену клубу «Схід» Володимиру ВЕСТI, який очолював команду в поїздці до Білорусі, за розуміння, за той оптимізм, який вони нам дали. Віримо, що кам’янецький мотобол невдовзі відродиться і ще довго радуватиме наших уболівальників. Та й назва команди – першого цьогорічного суперника – «Схід» (російською «Восход») чого варта! Тож схід відбувся! Схід кам’янецького мотоболу.