П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
11 Лютого 2011

«CUP OF FRIENDSHIP»

Форвард4-6 лютого, м.Львів, І інтернаціональний турнір з міні-футболу «Cup of friendship» серед гравців 1999-2000 р.н.

Наше місто представляла команда «Форвард» ДЮСШ №2 в такому складі: Павло ЛИТВИНЮК, Володимир ПЕТРЕНЧУК, Олександр МРАЧКОВСЬКИЙ, Андрій ГУРСЬКИЙ, Богдан ГУМЕНЮК, Владислав ВАНАТ, Владислав ЦИМБАЛІСТИЙ, Денис ДРОЗДОВСЬКИЙ, Богдан ТАНАСОВ, Андрій КРАЧАН, Денис БОЙКО, Іван КУЛЬЧИЦЬКИЙ, Дмитро ДІДУР. Тренер вікової групи – Віктор ЗАЛІСНИЙ.

У турнірі взяли участь 12 команд: «Скала» (Моршин), «Інтер» (Черкаси), «Карпати» (Львів), «Оболонь» (Київ), ФК «Львів», «Локомотив» (Львів), «Покрова» (Львів), ДЮФК «Галичина» (Львів), «Верес» (Рівне), СДЮШОР (Ужгород), «Нафтовик» (Охтирка), «Форвард» (Кам’янець-Подільський).

Турнір проводився за такою схемою: команди розділяли на три групи по чотири команди, матчі в групах проводилися в одне коло; місця в турнірі визначалися стиковими іграми (кожна з кожною, тобто розділяються на групи по 3 команди відповідно до місць), тільки перші три команди і найкраща за показниками друга команда визначають переможців через півфінал і фінал. 

Отож, наша команда виграла у «Локомотива» (Львів) 2:0 і «Нафтовика» (Охтирка) 11:0, проте програла в запеклій боротьбі ФК «Львів» 2:3 і посіла ІІ місце в групі.

Відповідно до регламенту змагань, наші футболісти зустрілися у півфіналі з ФК «Львів» і за пробиттям 

6-метрових ударів виграли 2:0.

В іншій парі команда СДЮШОР перемогла «Кар-пати». Таким чином, наш «Форвард» у зустрічі зі СДЮШОР у фіналі поступився 3:0, виборовши срібні медалі та кубок.

Тренер та юні спортсмени щиро вдячні батькам і підприємцю Андрію ВАНАТУ за допомогу в поїздці.