Четвер, 25 Квітня 2024 р.
11 Березня 2011

РЕВІЛИ МОТОРИ

НА КУБОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ

РЕВІЛИ МОТОРИ5 березня на мотобольному стадіоні проходив ІІІ етап відкритих змагань з автослалому на Кубок міського голови, присвячений Міжнародному дню прав жінок і миру.

Організатором змагань виступив СТК «Стара фортеця» та завідувач відділу фізичної культури та спорту міськради Степан ПАВЛОВСЬКИЙ. Готував до змагань наших автомобілістів Андрій НЕБЕСНИЙ. РЕВІЛИ МОТОРИ

Кубок міського голови в абсолютному заліку виборов кам’янчанин Роман СТАСЮК.

У змаганнях на автомобілях із переднім приводом І місце виборов Віктор ВОВКОВИЧ, ІІ місце – Вадим ФАЛІНСЬКИЙ (обидва з Кам’янця-Подільського). 

На автомобілях із заднім приводом І місце виборов Володимир СТЕПАНОВ, ІІ місце – Микола БОГАТИР (обидва з Кам’янця-Подільського).

За підсумками трьох етапів змагань, в абсолютному заліку переможцем став Роман СТАСЮК. Змагання на автомобілях із переднім приводом: І місце – Вадим ФАЛІНСЬКИЙ, ІІ місце – Андрій НЕБЕСНИЙ, ІІІ місце – Сергій ЦВІНЕНКО. Змагання на автомобілях із заднім приводом: І місце – Володимир СТЕПАНОВ, ІІ – Микола БОГАТИР, ІІІ – Єгор ДРОНІН.

РЕВІЛИ МОТОРИНа змаганнях був присутній міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, який нагородив призерів і переможців кубками та дипломами, а також привітав учасників чемпіонату України та запропонував провести останній етап чемпіонату України в нашому місті.

«КАМ’ЯНЕЦЬКА ВЕСНА – 2011»

Того ж дня на мотобольному стадіоні проходив І етап чемпіонату України з автослалому «Кам’янецька весна – 2011».

У змаганнях на автомобілях із переднім приводом І місце ви-боров Ілля НЕХАЙ (Івано-Фран-

ківськ), ІІ місце – Максим ШИКОВ (Київ), ІІІ – Назар ЗІНИК (Львів).

На автомобілях із заднім приводом І місце виборов Олександр В’ЮГІН (Жмеринка), ІІ місце – Олександр ОНОФРІЙЧУК (Вінниця), ІІІ – Олексій ВИГОВСЬКИЙ (Львів).

Рекорд кола у залікових заїз-дах – 1:47.72 (Ілля НЕХАЙ, передній привід) і 2:03.84 (Олександр ОНОФРІЙЧУК, задній привід).