Середа, 24 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2010

СПОНСОРОМ МОЖЕ СТАТИ КОЖЕН

Iсторія Кам’янця свідчить: коли громада об’єднувалася навколо якоїсь ідеї, все в неї ладилося. Ось і цього року спільними зусиллями кам’янчан відреставровано стадіон ім.Тонкочеєва, успішно розпочалися роботи з відродження Центрального парку.

А якщо громадою відродити кам’янецький мотобол? Оновлена команда «Поділля», яка нині входить до складу фізкультурно-спортивного товариства «Кам’янець» (президент Сергій ШВАРЧУК), шляхом неймовірних зусиль заявлена у чемпіонаті України та розпочинає його 18 вересня. Повагу до шестиразового чемпіона України продемонструвала Федерація мотоболу України, створивши для «Поділля» максимум зручностей у календарі чемпіонату.

Тож кам’янецькі мотоболісти розпочинають. Без грошей, нормальної амуніції, м’ячів… Допомагають трохи паливно-мастильними матеріалами для тренувань підприємці із Центрального ринку. Величезну допомогу транспортом надав і надалі надаватиме голова правління ВАТ «АТП-16808», Почесний громадянин міста Анатолій ШЕВЧУК.

Але відсутність коштів не дуже хвилює кам’янецьких мотоболістів. Вони, насамперед Сергій ШВАРЧУК і нев’янучий Володимир ДАНИЛЯК, вірять, що все їм вдасться. Тому готові грати без копійки зарплати, але виграти чемпіонат. Не цього року, то наступного. I ще є у них кришталева мрія – провести у Кам’янці чемпіонат Європи-2012.

Щоб допомогти нашому «Поділлю», було вирішено створити Благодійний фонд «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ». Нещодавно його зареєстровано, відкрито рахунок у банку. Засновниками фонду стали Віталій БАБЛЯК, Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО та Василь СОМИК. Його президентом обрано Василя СОМИКА, механіка команди «Поділля».

Створено наглядову раду Благодійного фонду. Її очолив Анатолій ШЕВЧУК. До ради також входять найактивніші уболівальники кам’янецької команди Володимир КРИКУН і Павло ВIДЛАЦЬКИЙ.

Тож «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ» розпочинає. Допомогти улюбленій команді може кожен. Для цього слід перерахувати будь-яку суму, бодай 5 гривень, на рахунок 26001011394801 у Кам’янець-Подільському відділенні ПАТ «АЛЬФА-БАНК», МФО 300346, код ЕДРПОУ 37180518, Благодійному фонду «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ» із зазначенням імені та прізвища благодійника, його посади чи соціального стану або назви суб’єкта господарювання чи організації.

З 20 вересня благодійний внесок можна буде внести у відділі реклами редакції газети «ПОДОЛЯНИН». Квитанція приходного ордера Благодійного фонду «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ» буде не лише тішити Вас як добровільного помічника мотобольної команди, але й дозволить будь-коли перевірити, чи пішли Ваші кошти за призначенням.

«ПОДОЛЯНИН» публікуватиме всіх без винятку, хто хоче у майбутньому знову чути ревіння мотоциклів і радіти успіхам кам’янецьких спортсменів.

IНФОРМАЦIЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ №1 БЛАГОДIЙНОГО ФОНДУ «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ»

За станом на 16 вересня 2010 р., до БФ «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ» надійшли:

1000 грн. Анатолій НЕСТЕРУК, міський голова;

1000 грн. редакція газети «ПОДОЛЯНИН»;

1000 грн. Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, депутат міськради;

1000 грн. Ростислав ЯРЕМА;

500 грн. Василь СОМИК, механік мотобольної команди «ПОДIЛЛЯ»;

500 грн. Микола ПОЛАТАЙКО, батько гравця команди «ПОДIЛЛЯ» Олександра ПОЛАТАЙКА;

100 грн. Андрій РАДНЮК, уродженець міста (м.Київ);

100 грн. Валерій ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, тимчасово непрацюючий;

100 грн. Євген ОБОДОВСЬКИЙ, депутат міськради;

50 грн. Сергій ТКАЧУК, водій;

20 грн. Віра РЯБА, пенсіонер.

ВСЬОГО: 5370 грн.

IНФОРМАЦIЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ №2 БЛАГОДIЙНОГО ФОНДУ «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ»

За період із 16 вересня 2010 р. до БФ «КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ МОТОБОЛ» надiйшли:

1000 грн. – ТОВ «Промтехнтранс» (директор Віктор АНТОНЮК);

700 грн. – ТОВ «Небосхил» (директор Віктор МИРОНЮК);

700 грн. – ТОВ «Лідер» (директор Валерій СЛОБОДЯН);

20 грн. – В’ячеслав СЕМЕНОВИЧ, комерційний агент.

УСЬОГО: 2420 грн.

З початку діяльності Благодійного фонду надійшло 7790 грн. 

Підтримаймо нашу улюблену команду!