П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
25 Березня 2011

СТАРТУЄ КУБОК «НОВА БУДОВА»

За підтримки Кам’янець-Подільської міської ради та Кам’янець-Подільської РДА будівельна компанія «Нова Будова» організовує юнацький турнір з міні-футболу на Кубок «Нова Будова» серед школярів міста і району у віковій категорії 10-12 років. 

Турнір проходитиме з 28 березня (відкриття турніру) до 29 квітня (фінальна гра, церемонія нагородження) на території району «Нова Будова» за адресою: вул.Князів Коріатовичів, 25, спортивний майданчик житлового району (сучасно оздоблене футбольне поле зі штучним покриттям). 

Основною метою заходу є популяризація здорового та активного способу життя серед школярів, підвищення рівня майстерності дітей для подальшої участі збірної команди в турнірах з міні-футболу на рівні області, країни. 

Наразі створено оргкомітет, головою якого обрано керівника компанії «Нова Будова» Ігоря КОВАЛЬСЬКОГО. До складу оргкомітету входять представники різних установ, фахові спеціалісти, які мають забезпечити проведення турніру на високому рівні. 

Оргкомітет бере на себе повну організацію заходу, технічне забезпечення і призовий фонд: призери отримають спортивну форму, м’яч, кубок, набір медалей і грамоти, а команда-переможець, окрім перерахованого, буде нагороджена екскурсійною поїздкою до Києва з відвідуванням тренувальної бази, музею футбольного клубу «Динамо», стадіону «Динамо»  ім.Лобановського, матчу чемпіонату України. Також отримають цінні подарунки і гравці, зокрема, в номінаціях «Кращий гравець», «Кращий воротар» і «Кращий бомбардир». Передбачений подарунок і найактивнішому вболівальнику. 

Турнір включений до загальної спортивної програми міста і району, а міський голова та голова РДА входять до складу оргкомітету як почесні члени.