Субота, 27 Квітня 2024 р.
15 Квітня 2011

КУБОК «НОВА БУДОВА»: В ОЧІКУВАННІ ФІНАЛУ

Кубок будівельної компанії «Нова Будова»Триває турнір з міні-футболу серед шкіл міста і району на Кубок будівельної компанії «Нова Будова».

У групі А, де грають міські команди, незважаючи на певні труднощі, фаворити змагань сподівань не підвели. Зокрема, команді «Фортеця» НВК №9 – володарю Кубка України серед дитячих команд 2010 р., фіналісту  розіграшу Кубка України 2011 р. – довелося грати без капітана та двох гравців, яким уже виповнилося 13 років, а також без одного з воротарів.

Але, як і належить фавориту, НВК №9 знайшов заміну цим гравцям та отримав перемоги у всіх шести матчах, у тому числі в одного з близьких переслідувачів – команди гімназії (14:3).

Крім цих команд, цікавий футбол демонструють колективи ЗОШ №№ 11 і 15, які зуміли перемогти у п’яти матчах із шести і вдовольнилися при цьому однією нічиєю.

Кубок будівельної компанії «Нова Будова»У змаганні команд сільських шкіл (група Б) груповий етап вийшов коротшим: тут командам слід їздити на матчі в Кам’янець, тому й кількість учасників турніру була меншою. Тому команди встигли переграти одна з одною за два насичені ігрові дні.

Тож у групі Б, як і в міській групі А, боротьба точиться за два перші місця, які виводять команди до півфіналу турніру. В цій групі фаворитів було виявити важче, але дехто називав такими команди Слобідсько-Рихтівського НВК і Нігинської ЗОШ: ці «футбольні» села виглядають успішно у змаганні дорослих команд у районній вищій лізі. 

Гра футболістів зі Слобідки не підвела сподівань своїх уболівальників. Приємним сюрпризом став цікавий футбол, продемонстрований командою із Жванця, яка, як і її головний суперник, отримала 4 перемоги. Щодо очного протистояння лідерів, то воно видалося напруженим двобоєм, який закінчився бойовою нічиєю – 5:5. За рахунок кращої різниці м’ячів команда Жванця посіла I місце в групі Б, а Слобідка-Рихтівська –  II. Обидва колективи вийшли до півфіналу Кубка «Нова Будова», де зіграють проти переможців групи А. 

Кубок будівельної компанії «Нова Будова»Найближчими днями буде зіграно матчі в групі А, які визначать становище команд перед вирішальним ривком на фінішній прямій.

У змаганні бомбардирів у групі А лідирують: А.БЕЗПАЛЬКО (ЗОШ №15) – 21 гол, Б.ГУМЕНЮК (ЗОШ №12) – 20, С.МЕЛЬНИК (НВК №9) – 19, В.ХАМЕЛЮК (НВК №9) – 17, А.ПОЛЮХ (ЗОШ №11) – 16 голів.