Четвер, 28 Березня 2024 р.
22 Квітня 2011

ПІСЛЯ КУБКА «НОВОЇ БУДОВИ» ФУТБОЛІСТІВ У КАМ’ЯНЦІ СТАНЕ НАБАГАТО БІЛЬШЕ

Завершується турнір з міні-футболу серед шкіл міста і району на Кубок будівельної компанії «Нова Будова». 18-20 квітня відбулися останні ігри групи А, в якій грали міські команди. Визначилися команди, які змагатимуться у півфіналі.

Вчора відбувся перший півфінальний матч між командами НВК №9 і НВК с.Слобідка-Рихтівська. З рахунком 11:3 перемогли школярі з НВК №9.

Хто стане їх суперником у фіналі, буде відомо 27 квітня після матчу між командами гімназії та ЗОШ с.Жванець (початок – о 15.00).

Фінальні ігри відбудуться 29 квітня. Вони завершаться показовими виступами та майстер-класами з фристайлінгу особливих гостей із Києва – команди «UkrFreestyle», яких запросила компанія «Нова Будова». «UkrFreestyle» свого часу виступав на презентації «Євро-2012».

Нагадуємо, що команда-переможець буде нагороджена екскурсійною поїздкою до Києва з відвідуванням тренувальної бази та музею ФК «Динамо», стадіону «Динамо» ім.Лобановського та матчу чемпіонату України  «Динамо» – «Шахтар». Команди-призери отримають в нагороду спортивну форму, м’ячі, медалі, а команди-учасники – цінні пам’ятні подарунки. Особливим призом від компанії «Нова Будова» кожному учаснику турніру стане сертифікат, який дає право на отримання знижки при купівлі квартири (сертифікати видаватимуться їх батькам чи опікунам).

Роман ДУБЧАК, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».