П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
29 Квітня 2011

НА РИНГ ВИКЛИКАЮТЬСЯ ПРОФЕСІОНАЛИ…

 Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений Дню Перемоги6-7 травня у Кам’янці відбудеться Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений Дню Перемоги. Змагання пройдуть в актовому залі коледжу ПДАТУ. 6 травня бої розпочнуться о 14.00, а 7 травня – з 10.00.

Організаторами турніру виступили міська Федерація боксу «Ринг» (президент Федерації депутат міськради Валерій СЛОБОДЯН (на фото у центрі)) і ГО «Добро­бут – цінність громади» (голова організації – депутат райради Сергій КРОТІК).

У турнірі візьмуть участь боксери-школярі 1997-1998 рр.н. та юніори 1995-1996 рр.н. Юні спортсмени представлятимуть майже всі міста і райони нашої області, а також м.Чернівці, м.Рахів (Закарпатська область), м.Іллічівськ (Одеська область) та ін. 

Усіх учасників турніру, незалежно від результатів, очікують подарунки від депутатів облради Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА та Сергія ВЕДЕРНІКОВА. Також боксери отримають нагороди від міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА. 

Родзинкою боксерського турніру має стати перший у Кам’янці-По­діль­ському професійний поєдинок між ка­м’ян­ча­нином Даніяром ГАНИКОМ (ліворуч) і боксером із м.Шепетівка Ельшадом ГАМ­­БАРОВИМ. 19-річні юнаки у ваговій категорії до 67 кг визначатимуть найсильнішого у 6-раундовому поєдинку. 

Президент міської Федерації боксу «Ринг» Валерій СЛОБОДЯН висловлює вдячність усім, хто підтримав проведення цього турніру в нашому місті, зокрема, Ігорю ЧЕШНЕВСЬКОМУ, Рома-ну КОГАНУ, Олександру МИРОНЮКУ, Олек­­сандру ТІВАНОВУ, Валентину ШЕД­ЛОВСЬКОМУ, Олексію МІРКУ, Олександру ЗАВАЛЬНЮКУ, Володимиру ЮР’ЄВУ та Максиму ПОВОЗНІКОВУ.

– Ми дуже вдячні усім, хто робить свій внесок у розвиток спорту, особливо дитячого, – говорить Валерій Анатолійович. – Якщо після таких змагань хоча би декілька дітей захопляться боксом чи іншим видом спорту, ми на всі 100 відсотків можемо зазначити, що цілі цього турніру досягнуто. Свого часу боксом займався і наш міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. Він із захопленням відвідував тренування, які проводив Микола СОЛОПЧУК. Загалом заняття спортом прививають дітям відповідальність, дисципліну, повагу та багато інших позитивних рис.