П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
13 Травня 2011

ДОПОМОГЛИ СПОНСОРИ

5-7 травня. ШШК «Гросмейстер». Традиційний шаховий турнір «Дзвони Чорнобиля», який зібрав 16 учасників.

До останнього туру боротьба проходила надзвичайно напружено. Варто сказати, що ніхто з учасників змагань не зміг уникнути гіркоти поразки. На призові місця могли претендувати 12 шахістів! Такий рівний склад учасників важко і пригадати. 

І місце заслужено виборов кандидат у майстри спорту Василь ХАРЬКОВ, який набрав 5,5 очка. На одну перемогу менше в активі Віктора ЛІЧКЕВИЧА, який став другим (5 очок). Дуже вдало склався турнір для Михайла ГРЕБЕЛЮКА, який набрав 4,5 очка та отримав відразу два призи – за ІІІ місце та кращий результат серед ветеранів. Стільки ж очок в Олександра ЯБЛОНСЬКОГО, але за додатковими показниками він став четвертим. З результатом 4 очка ціла група шахістів розділила V-IX місця. Серед юнаків кращими стали Дмитро ГОРЄЛОВ і Володимир КУХАР, в активі яких по 3 очка.

Міськрайонна шахова федерація висловлює вдячність організаторам і спонсорам змагань Ігрою ШЕВАЗІ (лор-клініка доктора ШЕВАГИ), а також Василю КОВАЛЬЧУКУ (ЛСОК «Поділля»).

Напередодні святкування Дня Перемоги відбулися традиційні змагання з шашок і шахів серед ветеранів. 

У шашковому турнірі переміг Микола КОВАЛЬ, другим був Володимир ЮЗЮК, третім – Роман БОГУН. Серед жінок кращою стала Валентина ОЛІЙНИК.

У шахових змаганнях грали шахісти у віці понад 70 років. Тут перемогу святкував Дмитро БІЛАШ. Старійшина змагань Равіль ДІБАЄВ, ветеран Великої Вітчизняної війни, виборов II місце, а III дісталося Володимиру КЛЕП’ЮКУ.

Ветерани шахів і шашок висловлюють щиру подяку спонсорам змагань Олександру КОНЮШЕНКУ (ТОВ «Рокор ЛТД»), Володимиру МУЖИЛУ (ТОВ «Поділлятрансбуд») та Олександру ЗАЙЦЮ (ПВКФ «Будмонтажсервіс»).