Середа, 08 Травня 2024 р.
10 Червня 2011

ДАРУНОК ВЛАДИ І БРАТІВ КЛИЧКІВ

ДАРУНОК ВЛАДИ І БРАТІВ КЛИЧКІВ7 червня у мікрорайоні Жовтневому відкрилася нова дитяча юнацька спортивна школа.  Розмістилась вона у приміщенні на вул.Васильєва, 15, реконструкція якого розпочалася понад два роки тому. Через проблеми з фінансуванням ремонтні роботи було частково призупинено, проте міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО добилися виділення з Держбюджету 1 млн. 50 тис.грн. (за­гальна вартість проекту – понад 2 млн.грн.) для завершення робіт.

ДАРУНОК ВЛАДИ І БРАТІВ КЛИЧКІВА забезпечити спортшколу сучасним спортивним інвентарем взявся Фонд братів КЛИЧКІВ. Кам’янець став учасником Всеукраїнського проекту Фонду «Старт до успіху», завдяки якому отримав професійне боксерське обладнаня та інвентар на суму 640 тис.грн. Участь у відкритті школи взяла виконавчий директор Фонду братів КЛИЧКІВ Ганна СТАРОСТЕНКО.

Своєрідним містком між владою та Фондом став депутат міськради від партії «УДАР» Володимир ЮР’ЄВ. 

– Приємно, що саме в нашому місті з’явилася така шко-ла, – говорить Володимир Васильович. – Ми докладемо всіх зусиль, аби у Кам’янець залучити якомога більше різних проектів, щоб забрати дітей і молодь з підворотні та виростити здорову націю. Школа зможе повноцінно функціонувати вже на початку нового навчального року, а ке­рів­ництво Фонду пообіцяло і надалі не забувати про нашу школу. 

ДАРУНОК ВЛАДИ І БРАТІВ КЛИЧКІВЯ буду радий, якщо в майбутньому троє моїх синів стануть її вихованцями. 

– Відкриття спортивної школи – справді знакова подія для міста, – відзначив у своєму виступі Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО. – І хочеться сподіватися, що згодом у нас виростуть свої КЛИЧКИ, котрі прославлять Кам’янець на весь світ.

У школі функціонуватимуть спортивні секції з боксу, вільної боротьби, настільного тенісу, аеробіки тощо.

Від Фонду братів КЛИЧКІВ подяки за співпрацю над проектом отримали депутати міськради: начальник міськуправління освіти та науки Світлана СТАРЧЕНКО, директор ТОВ «Український кристал» Володимир ЮР’ЄВ, президент міської Федерації боксу «Ринг» Валерій СЛОБОДЯН; а також Олександр БРОДОВСЬКИЙ, директор генерального підрядника проекту ВАТ «Розбуд».