Середа, 24 Квітня 2024 р.
10 Червня 2011

УСПІХ У КРИМУ

Тхеквондо2-6 червня. м.Сімферополь. Чемпіонат України серед кадетів (312 учасників) і чемпіонат України серед олімпійських вагових категорій (220 учасників). 

Досить вдало виступили кам’янецькі спортсмени. Серед кадетів І місце здобула Анастасія ЗАРЕМБА, яка, увійшовши до складу збірної України, 7 липня поїде на чемпіонат Європи серед кадетів у Грузію. Кристина ЩЕРБАНЬ посіла ІІІ місце, Ганна СОЛТИСЯК, Діана САРНОВСЬКА, Богдан КОРОЛЮК, Олександр НАГУЛЯК, Іванна ЗЕЛІНСЬКА, Данило СОЛОДКИЙ, В’ячеслав ВИСОЧАНСЬКИЙ, Олександр СОСУЛА, Андрій МІЛОВ, Артур РИБАК, Віталій ГЕВКО та Кирило ГІЛЕВСЬКИЙ – V місце.

В олімпійській ваговій категорії Сергій ЧАЙКА посів ІІІ місце. У двобої за бронзу він вчетверте переміг бронзового призера юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі 2010 р. Максима ДОМІНІШИНА та в серпні цього року братиме участь у Всесвітній універсіаді в Китаї.

Наталія ЯВОРСЬКА здобула III місце, Віта КРИВІЦЬКА, Віталій ВОВЧАНСЬКИЙ і Тетяна ОМЕЛЕНЮК – V.

Збірна Хмельниччини посіла ІІІ загальнокомандне місце.

До змагань спортсменів готували Дмитро БАЙДЮК, Сергій ПОТАПЧУК, Катерина ТЮТЮННИК, Сергій ЧАЙКА, Анатолій ТИМЧУК і Дмитро ГРИНЧУК.

Президент Кам’янець-Подільської міської федерації тхеквондо ВТФ і хапкідо дякує за надану допомогу ПП Сергію РЕМІШЕВСЬКОМУ, Валерію ГАДЖУКУ, Сергію ТОПОЛІ, а також спортсменам і тренерам за гарну підготовку та виступ.