Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
6 Січня 2012

ЗЛІТАЄ «СОКІЛ»!

ЗЛІТАЄ «СОКІЛ»!Напередодні Нового року в місті відкрився новий спортивний клуб атлетичної гімнастики «СОКІЛ». 

– Особливість нового клубу в тому, що останній такий працював у місті ще до революції, – розповідає засновник клубу Ігор ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ. – Традиції кам’янецьких атлетів не були забуті, тому навіть емблема сучасного клубу зроблена на основі дореволюційного «Сокола».  Крім того, як і колись, атлетична гімнастика передбачає заняття зі статичним навантаженням, вправи з гирями, гантелями і штангами. В нас є спеціальні тренажери для занять із зміцнення сили хвату, в тому числі й «скелелаз». 

Сам Ігор ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ (на фото) є майстром спорту СРСР з гирьового спорту, неодноразовим призером Кубка країн СНД та чемпіоном Збройних сил СРСР. Кам’янчанам він відомий як організатор змагань з армспорту, армліфтингу в тому числі. В 90-ті роки служив у СКА ЗГВ, брав участь у підготовці однієї з кращих десантно-штурмових бригад ЗС СРСР. А сьогодні – суддя міжнародної категорії, головний суддя чемпіонату Прикордонних відомств країн СНД. 

На думку Ігоря ВОЙЦЕХІВСЬКОГО, тренер має бути прикладом для вихованців і спортсменів: 

– Мені цього року виповниться 43, і я маю намір підтвердити норматив майстра спорту міжнародного класу з армліфтингу (сила хвату), – зізнався досвідчений спортсмен. – Робота нашого клубу в першу чергу орієнтована на  молодь. Сьогодні гарно підготовлені молоді спортс­мени є бажаними абітурієнтами вишів силових структур. 

Започаткувати власну справу Ігоря Леонідовича спонукало бажання передати набутий досвід молодим спортсменам. І не тільки, адже клуб, крім розвитку фізичної культури,  передбачає цілий оздоровчий комплекс для людей, які не байдужі до власного здоров’я, сауну в тому числі. 

Клуб створено на основі єдності спортивних та соціальних інтересів. Діти-сироти, діти співробітників силових структур, що загинули при виконанні службових обов’язків, тренуватимуться безкоштовно.

КЛУБ «СОКІЛ» ЗНАХОДИТЬСЯ за адресою: НІГИНСЬКЕ ШОСЕ, 34 (район «Сільпо»).