Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
29 Червня 2012

ІІ МІСЦЕ В ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

15-20 червня. м.Євпаторія. Чемпіонат України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

У змаганнях брали участь 11 збірних команд областей та Ки­єва. Чемпіонат проходив у два етапи: кваліфікаційний та фінальний. На І етапі команди були розподілені на три групи, де виборювали право участі у від­по­відній частині фіналу. 

Збірна Хмельницької області потрапила до групи «В» разом з командами Києва, Сумської та Чернігівської областей. Наша команда впевнено пройшла цей етап, обігравши всіх суперників із загальним рахунком 17:3.

У фіналі, в першій грі проти команди Волинської області, наші футболісти здобули перемогу з рахунком 2:1. Але, на жаль, в останній грі проти неодноразового чемпіона України, базової команди збірної України, команди Дніпропетровської області поступилися з рахунком 2:4. Однією з причин програшу була відсутність через травму капітана Володимира Антонюка. 

За збірну команду Хмельницької області виступали: Віктор Ковальчук, Віталій Трушев, Сергій Требик, Сергій Якубовський, Іван Русінка, Олексій Бондаренко, Віталій Губернатор, Володимир Антонюк, Олександр Девлиш, Віктор Садовський, Іван Яковчук. Тренували команду Олександр Петров та Василь Коробчук. 

Тренери та гравці вдячні Борису Чорному, Олександру Конюшенку та Андрію Ванату.