П'ятница, 29 Березня 2024 р.
20 Липня 2012

МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ’Я

8 липня. Спортмайданчик комплексу «Нова будова». Міські змагання з вуличного спорту street workout. Цей спорт стає все більш популярним в Україні та всьому світі. Серед молоді стає модним не курити, не вживати алкоголю та наркотичних речовин і мати гарне атлетичне тіло.

Міські змагання з вуличного спорту street workoutВ основі street workout лежать вправи із вагою власного тіла: різноманітні віджимання, підтягування на турніках і бруссях. В Україні популяризацію цього руху започаткував Денис Мінін, житель Дніпропетровська. Саме завдяки йому тут уже двічі відбулися міжнародні змагання за участю зірок світової величини.

У нашому місті Денис Мінін разом з іншими найпопулярнішими представниками цього спорту в Україні брав участь у міських змаганнях у складі журі. Такі змагання проводяться у 25 містах України. Спортсменів, які демонструють найкращі результати, відбирають до збірної України для участі в міжнародних змаганнях.

Переможцями визнано:

– в молодшій категорії: І місце – Сергій Лебедин, ІІ – Максим Паленко та Максим Бугера;

– в старшій категорії: І місце – Павло Бурковський, ІІ –  Максим Возний, ІІІ – Федір Филиппов.

Ідею проведення змагань у Кам’янці-Подільському та пропаганди здорового способу життя серед молоді підтримали багато ка­м’янецьких компаній. Призери отримали кубки, грамоти та подарунки від магазину «Магік+», супермаркету «Сільпо», спеціальні футболки із символікою «Street workout Ukraine» від Дениса Мініна. Компанія «Моршинська» забезпечила мінеральною водою, а готель «Клеопатра» люб’язно надав суддям номери.

Окрема подяка житловому комплексу «Нова будова» за місце проведення змагань та абонементи у фітнес-центр для всіх учасників.

Організатором змагань виступив Кам’янець-Подільський благодійний фонд «Шанс».