П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
13 Липня 2012

ЗМАГАЛИСЯ ПРАВООХОРОНЦІ

ЗМАГАЛИСЯ ПРАВООХОРОНЦІ7 липня правоохоронці Кам’янець-Подільського міського та районного відділів міліції взяли участь у спортивних змаганнях. 24 міліціонери змагались у майстерності зі стрільби з бойо­вої зброї, підтягуванні, кросі (1000 м) і міні-футболі. Кращими стрільцями стали правоохоронці міськвідділу, лідерами з інших змагань – райвідділу.

Нагороди переможцям і всім учасникам змагань вручив начальник відділу професійної підготовки Управління кадрового забезпечення УМВС України в Хмельницькій області підполковник міліції Юрій ЦИМБАЛЮК.

– Працівник міліції повинен не лише досконало володіти нормативно-правовою базою, а бути фізично загартованим і витривалим. Спорт – провідний напрямок у підвищенні професійної підготовки працівників міліції. Адже належна фізична підготовка є обов’язковою умовою професійного виконання службових обов’язків правоохоронцями. Змагання з різних видів спорту, проведення фіз­культурно-оздоровчої роботи, навчально-тренувальні збори – постійні та ефективні помічники у цьому, – зазначив за­ступник начальника з кадрового забезпечення підполковник міліції міськ­від­ділу Микола Куриленко.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.