П'ятница, 29 Березня 2024 р.
16 Листопада 2012

ПЕРЕМОГИ З НОВИМ ТРЕНЕРОМ

ПЕРЕМОГИ З НОВИМ ТРЕНЕРОМБаскетбольна команда «Ді Ді Бао» розпочала сезон із чотирьох перемог поспіль.

Постраждали від «Ді Ді Бао» чернівецькі баскетбо¬лісти. Спершу кам’янчани вдома двічі перемогли БК «Чернівці-Буковина», а згодом на виїзді завдали по¬двійної поразки БК «Чернівці-Буковина-2». Всі ігри пройшли при абсолютній перевазі «Ді Ді Бао» і закінчилися із розгромними рахунками.


Нині кам’янецька команда на вершині турнірної таблиці першої ліги чемпіонату України з баскетболу. Втім зазначимо, що найскладніші суперники в неї ще попереду, зокрема, найближчими вихідними пройде зустріч із фаворитом групи – БК «Тирлич» (Коломия), де виступають колишні гравці Суперліги. Гра обіцяє бути запеклою, тому варто підтримати наших гравців. Поєдинки відбудуться, як завжди, у ДЮСШ №1, у суботу, о 18.30, і в неділю, об 11.00.

До речі, цього сезону в «Ді Ді Бао» відбулися деякі зміни – в команди з’явився новий тренер Євген Федоров, котрий має статус граючого наставника. Федоров – тренер вищої категорії, приїхав із Кременчука. Оселившись у нашому місті, він також почав працювати у ДЮСШ №1. Президент, спонсор клубу Андрій Бойко, який раніше був тренером, залишився в команді як гравець і зосередився на організаторській діяльності.

– Євген Федоров має великий досвід виступів на високому рівні, – пояснює новопризначення Андрій Бойко. – Кваліфікованішого тренера, ніж він, на теренах Хмельницької та деяких інших суміжних областей немає, тому я його запросив до Кам’янця-Подільського.

Завівши мову про баскетбол, хочеться згадати ще одного кам’янецького спортсмена, вихованця БК «Ді Ді Бао» Миколу Полюляка. Хлопець після закінчення школи поїхав навчатися до Національного університету «Львівська політехніка», де став гравцем БК «Політехніка-Галичина», який виступає в Суперлізі України і на сьогодні третій у турнірній таблиці. Щоправда, в компанії професіоналів високого рівня Миколі дістається небагато ігрового часу. Проте будемо вірити, що кам’янчанин набереться досвіду, завоює своє місце під сонцем, і ми ще спостерігатимемо його гру по телебаченню.