П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
14 Вересня 2012

ЖУРНАЛІСТИ нападали, нападали… а ВЛАДа перемогла

ЖУРНАЛІСТИ нападали, нападали... а ВЛАДа перемогла7 вересня на Центральному стадіоні ім.Тонкочеєва відбувся товариський футбольний матч між збірними журналістів і міськвиконкому, присвячений Дню фізкультури і спорту України та Дню солідарності журналістів. Команда міськвиконкому здобула перемогу з рахунком 3:0.

Ідея матчу визріла в газеті «ПОДОЛЯНИН», чимало міських журналістів погодилися взяти участь. Міський відділ у справах сім’ї, молоді та спорту підтримав цю ініціативу й узяв на себе організацію матчу. Гра зібрала чимало глядачів, які, крім матчу з коментуванням Володимира ЧЕРНЯКА, мали змогу під час перерви насолодитися трюками команди з паркуру «О’Теам».

Щодо гри, то у першому таймі більш активними були журналісти, однак їхні атаки були не досить гострими, аби матеріалізуватися у голи. Команда міськвиконкому не поспішала йти вперед, але діяла досить організовано. У другому таймі в обох командах відбулися деякі зміни, які пішли на користь чиновникам. Ближче до його середини журналісти пропустили контратаку, і головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини Микола Грушка відкрив рахунок. Через декілька хвилин чиновники подвоїли рахунок: головою забив гол головний спеціаліст з питань використання трудових ресурсів, зайнятості і альтернативної служби управління праці та соціального захисту населення ЖУРНАЛІСТИ нападали, нападали... а ВЛАДа перемоглаЮрій Гулько. Журналісти з короткою лавою запасних дещо «підсіли», а їхні суперники свою перевагу перевтілили у розгромний рахунок під кінець матчу: ГРУШКА ефектно перекинув голкіпера, оформивши дубль.

Головним арбітром матчу був Андрій ПЕТРОВ, боковими – Віктор ГЛАДИШ та Олег МАЙГУР. Утім гра була досить коректною, тому судді її зупиняли всього декілька разів.

P.S. Команда журналістів вдячна глядачам, які її підтримували під час матчу, а також усім, хто допомагав в організації поєдинку.