Середа, 24 Квітня 2024 р.
12 Жовтня 2012

ДОСВІД ЗНОВУ ПЕРЕМАГАЄ МОЛОДІСТЬ

ДОСВІД ЗНОВУ ПЕРЕМАГАЄ МОЛОДІСТЬ  5 жовтня на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва відбувся товариський футбольний матч між збірними райдержадміністрації та журналістів Кам’янця-Подільського.

Для нещодавно створеної команди журналістів це був уже другий поєдинок. У першому, місяць тому, вони поступилися команді міськвиконкому. Втім представники ЗМІ не опустили рук і планують регулярно проводити матчі.

Гра зі збірною РДА була досить рівною, але молода команда журналістів так і не зуміла влучити у ворота досвідченіших чиновників. Хоча один гольовий момент у першому таймі журналісти створили.

Як потрібно реалізовувати небезпечні моменти, на початку другого тайму продемонстрував завідувач відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор ДОРОЖ, який, зігравши на випередження, забив м’яч у сітку. Цей гол так і залишився єдиним у матчі. ДОСВІД ЗНОВУ ПЕРЕМАГАЄ МОЛОДІСТЬ  До закінчення поєдинку команди обмінялися ще кількома ударами, які не несли особливої загрози.

– Команда райдержадміністрації йде відпочивати, а команда журналістів – тренуватися, – пожартував після матчу коментатор Володимир ЧЕРНЯК. Хоча він був правий: журналістам потрібно продовжувати готуватися, аби досягати позитивних результатів.

Команда журналістів дякує за підтримку своєму титульному спонсору «Українському кристалу» (керівник Володимир Юр’єв), а також ТРК «FNB Net», магазину «Комп’ютер для тебе», фотоцентру «Foto friends» та газеті «Подолянин». І, звісно, тренеру Володимиру Пташнику за допомогу в підготовці до матчу.