Субота, 20 Квітня 2024 р.
12 Жовтня 2012

ЩЕДРИЙ ОСІННІЙ УРОЖАЙ

ЩЕДРИЙ ОСІННІЙ УРОЖАЙ5-7 жовтня в Кам’янці-Подільському проходив Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат на Кубок міського голови.

Позмагатися завітали команди із Києва, Хотина, Конотопа, Хмельницького, Рівного. Наше місто представляли дівчата із ДЮСШ №1 (на фото), яких до змагань готувала тренер Олена Карпова. Кам’янчанки в турнірі, який проходив за коловою системою, зайняли ІІ місце, пропустивши вперед лише киянок.

Власне, на юні гандбольні таланти Кам’янець багатий. Тому не дивно, що наші вихованки останнім часом грають за команди найвищого ешелону чемпіонату України. Однак цього року таких виявилося аж восьмеро. Всіх їх раніше у ДЮСШ №1 тренував Андрій Купчак.

Отож, за львівську «Галичину» виступають Марія Біла, Єлизавета Гілязетдінова, Влада Косміна, Наталія Сабова та Вікторія Сідлецька. Ще троє кам’янчанок грають за «ПУ-ДПС-БВУФК» з Ірпіня: Катерина Андрєєва, Юлія Єфремова, Вікторія Харламова. Є наші представники у І лізі: Анастасія Колісник грає за тернопільський «Пед-Університет-Енерго», а хлопці Ярослав Купчак та Сергій Майківський, відповідно, – за «Політехніку-СКА» (Львів) та «Енергетик-НАЕК» (Нетішин).