Четвер, 28 Березня 2024 р.
9 Листопада 2012

У НАС ТРЕНУЮТЬСЯ НАЙКРАЩІ

Сергій КУЛІШ22-28 жовтня в м.Бангкок (Таїланд) проходив фінал Кубка світу з кульової стрільби, де зібрались 12 найкращих стрільців планети. 

Серед них і українець – Сергій Куліш (на фото). Він посів V місце у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на дистанції 50 м з трьох позицій, показавши, за підсумками кваліфікації та фіналу, результат 1259,8 очка. У змаганнях переміг американець Джейсон Паркер, який настріляв 1266,5 очка, а в боротьбі за срібло Чжинсеоп Хан з Південної Кореї на 0,5 очка випередив норвежця Оле Крістіана Бріна.

Сергій Куліш у свої 19 уже встиг досягти таких вершин, про які де¬яким спортсменам залишається лише мріяти. Він є майстром спорту міжнародного класу, багаторазовим чемпіоном України та Європи, призером етапів Кубка світу.

Родом Сергій із Черкас, навчався в Академії пожежної безпеки ім.Героїв Чорнобиля на ІІ курсі, але нині перевівся в К-ПНУ ім.І.Огі¬єнка, щоб тренуватись у досвідченого тренера Олександра Коваля. Наразі молодий спортсмен перебуває на тренувальних зборах, де активно відточує майстерність.

Залишається побажати Сергію нових перемог і професійного

росту!

Володимир ОБРАЗЦОВ.