Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
9 Листопада 2012

СИРЕНИ ГУДІЛИ КАМ’ЯНЕЦЬКИМ ТЕХНІКАМ

СИРЕНИ ГУДІЛИ КАМ’ЯНЕЦЬКИМ ТЕХНІКАМ30-31 жовтня в Хмельницькому відбувся обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання, в якому взяли участь 13 команд з різних регіонів області.

Честь Кам’янця-Подільського захищала команда Станції юних техніків, до складу якої увійшли учень 8 класу ЗОШ №7 Юрій Шевчук (молодша вікова група до 15 років) та студент ІІ курсу індустріального коледжу Антон Тупіков (старша вікова група до 18 років). Хлопці опановують радіоелектронне конструювання в керівника гуртка Миколи Швеця.

Змагання складалося з двох частин: теоретичної (працювали над тестами на знання основ радіоконструювання) і практичної. Молодша вікова група працювала над завданням «Сирени». Вони займалися виготовленням і травленням плати та монтажем деталей. «Електричний світлофор» – таким було завдання для старшої вікової групи. Судді брали до уваги такі критерії оцінювання, як швидкість, точність і акуратність.

За результатами змагань І загальнокомандне місце посіли вихованці нашої СЮТ. Антон Тупіков в індивідуальному заліку виборов ІІ місце, підтвердивши статус досвідченого гуртківця.

Олег БОЛЮХ,

завідувач організаційно-масового відділу СЮТ.