Субота, 27 Квітня 2024 р.
22 Березня 2013

«ФОРТЕЦЯ-УНІВЕРСИТЕТ» – У ЛІДЕРАХ

Таблиця чемпіонату м.Кам’янець-Подільський   з міні-футболу, 2013 р.  Відбувся черговий чемпіонат міста з міні-футболу, що проходив у спортзалі НВК №17. У ньому брали участь 10 команд (150 учасників).

Змагання проходили за коловою системою. Боротьба за чемпіонство точилася між трьома командами. Глядачі побачили і швидку комбінаційну гру в один дотик, і красиві розіграші стандартних положень, і багато чудових голів, і найголовніше – жагу до перемоги.

Найзапекліший поєдинок був між «Октавою» та «Товтрами». Перемога «Октави» залишала їй шанс на чемпіонство. Перемога «Товтр» виводила їх на ІІ місце. Але переможця у цьому двобої виявлено не було – нічия (6:6).

Отже, чемпіоном міста в черговий раз стала команда «Фортеця-Університет» (тренер Вадим Стасюк), срібним призером – «Октава» (Михайло Прокопов), а бронзовим – «Товтри» (Валентин Дранус). Сенсація чемпіонату – команда ДЮСШ №2, яка посіла V місце (тренер Олексій Муляр).

Кубки, медалі, дипломи переможцям вручили заступник міського голови Василь Сукач, завідувач відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Степан Павловський, голова міської Федерації футболу Борис Чорний, головний суддя змагань Микола Єдинак і головний секретар змагань Олександр Петров. Найкращим гравцем чемпіонату визнано Миколу Тарасова («Товтри»), який отримав приз від мера міста, найкращим воротарем – Сергія Чернобая («Фортеця-Університет»), найкращим бомбардиром – Андрія Тимчука (ДЮСШ №2), котрим вручили призи від організаторів чемпіонату Михайла Прокопова та Романа Булигіна.