П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
30 Серпня 2013

МОКРІ, АЛЕ ЩАСЛИВІ

Під осіннім холодним дощем відбулася фінальна гра Кубка району з футболу, присвяченого Дню Незалежності України. 28 серпня за перемогу боролися нігинські «Товтри» і великослобідський «Тірас».

Незважаючи на погану погоду, матч такого рангу на Центральному стадіоні зібрав багато вболівальників, які тіснилися на балкончику або ж стояли під парасолями. І варто сказати, що футболісти показали глядачам цікавий спектакль.

У першому таймі була рівна гра, суперники демонстрували жагу до боротьби, яка нерідко переливалася через край, тож арбітр частенько витягав з кишені жовті картки. Рахунок у матчі відкрив гравець «Тіраса» Вадим Парицький, який на 33-й хвилині чудово виконав штрафний удар. Утім приказка «Сміється той, хто сміється останній» якраз про цю гру. Під завісу першого тайму, на 45-й хвилині, не менш красивим ударом, але вже з гри, зрівняв рахунок нігинчанин Валерій Волошин.

"Товтри" (Нігин)Із самого початку другого тайму «Товтри» почали тиснути на ворота суперника і вже на 49-й хвилині вийшли вперед – гол на рахунку молодого Алішера Якубова. Інтрига прожила ще 20 хвилин, потім «Тірас» «посипався». На 69-й та 73-й Валерій Гладкий і Олександр Заєць довели рахунок до розгромного. Додайте до цього вилучення гравця «Тіраса», й ім’я переможця вже стало зрозумілим.

«Велика Слобідка програє, але не здається», – кричав на весь стадіон палкий вболівальник «Тіраса». Його улюбленці не могли здатися, знаючи, що їх підтримують чимало глядачів.

Утім гра так і закінчилася заслуженою перемогою «Товтр» з рахунком 4:1. Власне, переможці і вважалися фаворитом змагань. Після фінального свистка начальник районного відділу в справах молоді та спорту Віктор Дорож нагородив втішним кубком «Тірас», а переможним – «Товтри». Для нігинської команди це друга перемога в Кубку району в новому тисячолітті.

А тим часом уже стартували матчі другого етапу чемпіонату району в першій лізі. У найближчі вихідні відновляться ігри у вищій лізі. Результатів очікуйте в наступному номері «ПОДОЛЯНИНА». Футболіємо разом!