Четвер, 28 Березня 2024 р.
6 Вересня 2013

ПО СПОРТИВНИЙ ДУХ – ДО «ЕЛЛАДИ»

У тому, що в здоровому тілі здоровим буде й дух, вже ніхто не сумнівається. Втім, аби цей дух був завжди в тонусі, без зусиль і ретельних тренувань не обійтися. Тож і не дивно, що для мільйонів людей заняття спортом уже давно стали не просто хобі, а стилем життя.

З 2 вересня реалізувати його буде значно легше і кам’янчанам. Адже саме в понеділок у нашому місті відкрилося нове, ідеальне для спортивних тренувань місце – сучасний фітнес-центр «ELLADA Sport», що розташувався за адресою: вул.Привокзальна, 22а.

Щодня, з 9.00 до 21.00, на вас тут чекатиме не лише усміхнений персонал, але й професійні інструктори, комфортні для занять умови та прийнятні для гаманця ціни.

ЕлладаРозташований «ELLADA Sport» практично в центрі міста. Тож дістатись сюди буде зручно навіть із найвіддаленішого мікрорайону. Поруч із залом є і паркувальний майданчик, де без зайвих проблем можна прилаштувати авто.

Комфортом вражає, власне, і саме приміщення нового фітнес-центру. Адже для відвідувачів «ELLADA Sport» облаштувала три просторі зали для тренувань. Окрім сучасного тренажерного, розташували тут ще й зал для боксу і групових занять. Тренажерний зал фітнес-центру приємно здивує відвідувачів не лише затишним інтер’єром, але й завидним арсеналом найсучаснішого професійного обладнання. Тренуватись тут буде зручно як малодосвідченим новачкам, так і професійним спортсменам. Для любителів легких фізичних вправ у залі встановлено кардіотренажери, бігові доріжки та орбітрек. Фанатам важкого заліза в «Елладі» до душі припадуть силові тренажери, штанги та професійні гантелі. Якщо ж у «будівництві» ідеального тіла ви поки що не профі, досягти бажаних форм допоможуть розроблені професійними спортсменами програми персональних тренувань.

Пишаються в «ELLADA Sport» власним боксерським залом. Найбільший у місті, він займає площу 100 кв.м. Тренуватись тут, кажуть перші відвідувачі центру, – саме задоволення. Адже оснащений боксерський зал не лише всім необхідним для професійної підготовки спортсменів, але й сучасною системою кондиціонування та вентиляції. Вільне відвідування залу включене в абонемент фітнес-центру і можливе в будь-який час у рамках роботи центру. Вчитимуть боксувати в «Елладі» й дітей. Одне заняття з дитячого боксу обійдеться батькам лише в 15 грн. У місяць тренування коштуватимуть 180 грн. за 12 занять.

У найближчих планах власників фітнес-центру ще й відкриття дитячих груп для занять кікбоксингом. Окремий зал у щойно відкритому для відвідувачів фітнес-центрі виділили і для групових тренувань. Заняття аеробікою, степ-аеробікою, йогою і кількома видами танців тут вестимуть лише найкращі з кам’янецьких тренерів. Молоду й сповнену ентузіазму команду в «Елладі» зумів зібрати не менш спортивний та енергійний керуючий фітнес-центром Павло Шмаєр.

– Займатися виключно комерцією нам не цікаво, – каже Павло. – Ми прагнемо розвивати спорт по всьому місту, залучати до нього все більше молоді. В планах уже назріває проведення кількох загальноміських спортивних змагань і турнірів. У цьому нам допомагає депутат міськради Валерій Слободян.

Радують в «ELLADA Sport» й умови поза тренувальним залом. До послуг відвідувачів сучасні роздягальні з просторими персональними шафками і шість душових кабінок (4 у чоловічій роздягальні та 2 – у жіночій).

ПО СПОРТИВНИЙ ДУХ - ДО «ЕЛЛАДИ»Приваблива в новому фітнес-центрі й цінова політика: безлімітний місячний абонемент тут коштує лише 160 грн., три місяці занять обійдуться в 420 грн., а картка на півроку – 720 грн. Або ж за 80 грн. у місяць можна відвідувати «Елладу» щоденно, з 9.00 до 14.00. Ціна на групові заняття теж демократична – 25 грн. за одне тренування.

2 вересня фітнес-центр відкрився у тестовому режимі. Ще протягом двох-трьох тижнів його відвідувачі зможуть вільно оглянути вже обладнані зали для занять і навіть спробувати їх у дії. І тільки згодом вирішити – купувати абонемент чи ні.