П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
4 Жовтня 2013

МОТОБОЛ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Володимир ДАНИЛЯКДопоки в Кам’янці є мотобольне поле, мотоболісти, прихильники цього спорту та легендарний гравець Володимир Даниляк – мотобол житиме! І нехай коштів на виїзну участь у чемпіонаті України немає, зате товариські матчі можна проводити вдома.

Допоки в Кам’янці є мотобольне поле, мотоболісти, прихильники цього спорту та легендарний гравець Володимир Даниляк – мотобол житиме! І нехай коштів на виїзну участь у чемпіонаті України немає, зате товариські матчі можна проводити вдома.

12 та 13 жовтня, о 17.00, в Кам’янці-Подільському відбудеться мотобольний турнiр на честь 60-рiчного ювiлею Володимира Даниляка. В ході турніру кам’янецьке «Поділля» зіграє з командами із Полтавської області: «Нивою» (с.Вишняки) та «Колос» (смт Нові Санжари). За «Поділля» гратимуть ті, хто і витягував останній сезон, тобто всі старі знайомі: Володимир Даниляк, Сергій Шварчук, Володимир Тіт, Віталій П’янов, Олександр Павловський, Денис Комендант і Вадим Грушковський.

Суперники теж підібрані неспроста. В «Ниві» прославлений ветеран Володимир Даниляк грав і допомагав тренувати молодь впродовж останнього сезону чемпіонату України, оскільки «Поділля» на турнір не заявилося. «Колос» же – відроджена цьогоріч команда, яка проводить дебютний сезон.

«Поділля» запрошує всіх кам’янчан прийти та підтримати нашу команду і тим самим довести, що цей вид спорту залишається улюбленим для багатьох жителів міста.