Середа, 24 Квітня 2024 р.
8 Листопада 2013

ДРУЗІ ПО КОЛЕСАХ

У минулі вихідні в нашому місті велосипедний рух був особливо активним, адже відбулася запланована зустріч і спільна подорож кам’янецьких та хмельницьких велолюбителів.

Кам’янчани, котрі тиждень тому побували на закритті велосезону в обласному центрі та дізнались про подальші плани хмельничан відвідати фортеці Кам’янця і Хотина, підготували для обласних колег презентик про місто, наданий завідувачем департаменту гуманітарної політики Альоною Куземою.

Велосипедний опірУчасники кам’янецького «Велосипедного опору» проїхали понад 75 км назустріч хмельницькому «Велодрайву», зустрівши їх у смт Смотрич. Кам’янець вітав гостей грайливими сутінками і барвистим горизонтом, тому хмельничани змогли сповна насолодитися красою вечірнього міста. Родзинкою стало спільне фото біля пам’ятника туристу, якого перетворили на велотуриста. До речі, чому б не задуматися про новий такий пам’ятник, адже велосипедистів у нас щоразу більшає. Доки хмельничани відвідували Хотин, наші велолюбителі готувалися до закриття сезону, до якого згодом долучилися і хмельницькі друзі. Разом ми обговорили подальші плани, спільні поїздки, підбили підсумки і щасливими роз’їхалися по домівках. Приєднуйтесь до нас, з нами цікаво!

Дмитро БОЙКО, учасник велофоруму.