П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Листопада 2013

МОТОБОЛ ОЖИВ!

Кам’янецький мотобольний клуб «Поділля» після сезону простою візьме участь у чемпіонаті України вже наступного року!

22 листопада в Києві відбулося засідання Федерації мотоболу України, на якому підбивали підсумки минулого сезону та обговорювали проекти на майбутнє. З нашого міста активну участь у засіданні взяла делегація на чолі з Володимиром Даниляком, котрий заявив про намір «Поділля» грати в наступному сезоні чемпіонату.

МотоболДо речі, в кам’янецькому мотоболі відбулися зміни. Президент ФСТ «Кам’янець» Сергій Шварчук ще у вересні склав свої повноваження, а на його місце обрали Дениса Коменданта. Нове керівництво взяло курс на омолодження складу команди. Нині вже тренується група хлопців 14-18 років. Тренер Володимир Даниляк сподівається, що зима буде малосніжною, і це дасть можливість до весни підготувати команду.

Важливо й те, що керівництво федерації пішло кам’янчанам назустріч – у календарі наступного року заплановано 1-4 травня провести розіграш Кубка України в Кам’янці-Подільському. Це дасть змогу «Поділлю» зібрати кошти від продажу квитків на участь у чемпіонаті. Втім команда все одно потребує матеріальної та моральної підтримки і буде вдячна всім, хто її надасть (з питань пожертвувань звертатися за номером: 098-820-69-92).

Давайте разом відроджувати славні традиції кам’янецького мотоболу!

Володимир КРИКУН, віце-президент ФСТ «Кам’янець».