П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
20 Грудня 2013

ЗОЛОТИЙ РІК «ШАРОВОГО ВА-БАНКУ»

«Шаровий ва-банк»Кам’янецькі знавці йдуть на зимовий відпочинок – завершився чемпіонат міста з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». Команда «Шаровий ва-банк» вдруге поспіль стала переможницею, захистивши свій чемпіонський титул, здобутий навесні (турніри проводяться двічі на рік).

Змагання цього сезону проходили щотижня впродовж двох місяців у затишній піцерії «МакСмак». Власник закладу Віктор Гулько не лише прихистив гравців, а й безкоштовно частував переможців кожного етапу. Зросла і кількість учасників турніру, причому різного віку. Свою кмітливість випробували десять команд. Ще один приємний момент – змагання підтримав департамент гуманітарної політики міськради, його директор Альона Кузема пообіцяла й надалі долучатися до організації турніру.

Команд, які претендували на чемпіонство, було чимало, але коли «Шаровий ва-банк» зібрався у повному складі, його на шляху до перемоги зупинити було неймовірно складно. Перемогу кували: Олена Лісіцина, Андрій Вівчарик, Олександр Мудрєцов, Ірина Токарук, Володимир Лагода, Олеся Чижевська та Вадим Стецюк. ІІ місце виборола команда «Нітаку», яка довгий час лідирувала, а ІІІ – «Pro et contra» – представник історичного факультету К-ПНУ ім.І.Огієнка, який бере участь в офіційних турнірах Ліги українських клубів зі «Що? Де? Коли?».

Також участь брали команди: «На колесах», «Народжені перемагати» (ШШК «Гросмейстер»), «Black woolf» та «Smart people» (історичний факультет), «Морія» (фізико-математичний факультет), «Натюрліх» (природничий факультет) і «Пласт».

А наостанок запитання для наших читачів. На одній карикатурі зображено чоловіка, який, вочевидь, хотів підвищити свій статус. В одній руці він тримає балончик з червоною фарбою, а в іншій – невеликий прямокутний предмет. Який саме? Більшість з вас мають цей предмет, а дехто його отримає влітку. Успіхів!