П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
20 Грудня 2013

МІСІЯ – ЗНАЙТИ АНДРІЯ

Ще не забувся останній кам’янецький квест, присвячений фестивалю «Республіка», як уже організували наступний – на свято Андрія! «Поворожити» довелось не лише організаторам (творцям сайту «Вічний Кам’янець» Сергію Єрмакову та Дмитру Бойку), але й гравцям над завданнями, які, на перший погляд, здавались непідйомними.

Квест "На Андрія"Команди, яких було чотири, проходили 5 етапів. Фішкою цього квесту було он-лайн-відстеження змагань, тобто, в процесі гри учасники могли дізнатися, на якому етапі перебуває їхній суперник. Команди розшифровували тексти, виконували завдання агента, пов’язані зі звичаями та обрядами свята, розшукували на міських об’єктах однакові, але протилежні за статтю імена та фотографувалися з перехожими Андріями (за умови підтвердження імені будь-яким документом).

Найкраще виконала всі завдання досвідчена команда «На колесах» (Володимир Кроль, Олексій Янчук, Валентин Балицький), але вони виступали поза конкурсом. А перемогу здобула команда «Kam-in», що представляла однойменну туристичну фірму (Оксана Олійникова, Микола Ізотов, Вікторія Турянська, Руслан Нагнибіда). На другій сходинці «Forbidden Finders» із К-ПНУ ім.І.Огієнка, на третій – «Evrika» з індустріального коледжу.

Тим часом на сайті «Вічний Кам’янець» (kampod.at.ua) стартував конкурс «Фотополювання» – потрібно віднайти загаданий об’єкт і сфотографуватися на його фоні.

Подяка за допомогу закладу швидкого харчування «Chicken HUT», піцерії «МакСмак», кав’ярням «Кофеїн», «Кавова студія», «Coffete», «Кава від Поліцмейстера», а також Галині Коротенко та Галині Комарніцькій.

Дмитро БОЙКО.