Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Квітня 2019

«ПОДІЛЛЯ» – ФЕНІКС ЩЕ ТОЙ!

 Здається, кам’янецька мотобольна команда «Поділля» розпочинає писати свою новітню історію. Тим паче, що з початку року сталося кілька знакових подій.

Молоді мотоболістиПочнемо з того, що 9 січня в нас було засновано Федерацію мотоболу Кам’янця-Подільського, президентом якої обрано Дениса Коменданта. Позитивно вирішується проблема нестачі гравців – нині в команді з’явилося кілька молодих мотоболістів, які потихеньку набуватимуть досвіду. Поки погода не дозволяє тренуватися, тренер команди Володимир Даниляк проводить для гравців теоретичні заняття. Також мотоболісти ремонтують і фарбують свої мотоцикли.

Раніше кам’янецький мотобол часто критикували за відсутність дитячо-юнацької школи. Мовляв, чому місто має підтримувати дорослих дядьків, коли багатьом дитячим командам не вистачає коштів? Яка доля команди, в якої немає підростаючого покоління? Нарешті цю прогалину заповнили – 17 січня було створено Дитячо-юнацький мотобольний клуб ім.Володимира Даниляка. Діти вже почали записуватися на заняття.

Заявляють мотоболісти і про підтримку їх керівником міського спорткомітету Сергієм Кротіком, якого обрали почесним головою міської федерації. Це важливо, адже рік тому міська влада відмежувалася від їхніх проблем.

Наступна приємна звістка надійшла 26 січня із Кременчука, де проходили збори Федерації мотоболу України. На них затвердили, що Кубок України проходитиме в травні у Кам’янці-Подільському.

Чимало організаційних питань мотобольної команди нині ще перебувають у процесі вирішення, тому «ПОДОЛЯНИН» продовжуватиме стежити за відродженням команди.

На фото: Майбутнє кам’янецького мотоболу: Вадим Касап, Олексій Пастух, Сергій Чернобай і Микола Гомілко (зліва направо)