Четвер, 25 Квітня 2024 р.
28 Березня 2014

МОТОБОЛЬНЕ СВЯТО ЗАТВЕРДЖЕНО

Мотобольна федерація України остаточно затвердила – розіграш національного Кубка пройде з 16 до 20 травня в Кам’янці-Подільському.

МотоболДо нас завітають п’ять мотобольних українських команд: «Нива» (с.Вишняки, Полтавська обл.), «Колос» (смт Нові Санжари), «Антрацит» (Кіровське), «Союз-3» (Єнакієве), «Восход» (Вознесенськ). Звісно ж, шостою командою буде кам’янецьке «Поділля».

Кам’янчани готуються до домашніх змагань, хоч і не без перепон. За розпорядженням міського голови Михайла Сімашкевича, наші мотоболісти можуть щодня, впродовж 2-3-х годин, безкоштовно тренуватися на стадіоні. Гравцям нібито й пішли назустріч, але ж раніше стадіон, збудований для мотоболу, належав їм. Нині статус мотобольного стадіону остаточно ще не визначено. Із цими юридичними питаннями мотоболістам допомагає розібратися віце-президент з організаційно-правової діяльності «Поділля» Марко Тетерук.

Найбільша проблема – це те, що стадіон ділять між собою мотоболісти і картингісти, яким потрібно знайти консенсус.

– Незабаром стартуватиме серія змагань з картингу – і до 10 травня не буде можливості тренуватися, а за результат запитають у мене, – скаржиться тренер Володимир Даниляк. – Щоб у проміжку між змаганнями картингістів підготувати поле для мотоболу, потрібні чималі кошти.

Поки справи зі стадіоном перебувають у процесі вирішення, мотоболісти зауважили, що у нашому місті ще й бракує спеціалізованого спортивного лікаря, який би надавав допуски до змагань.