Четвер, 28 Березня 2024 р.
4 Квітня 2014

МОТОБОЛ ПІД ПАТРОНАТОМ «МОСТУ»

Майбутнє кам’янецького мотоболу, очевидно, стало значно світлішим. Цього тижня до Кам’янця завітали засновник благодійного фонду «МіСт» ім.Михайла Савенка – Дмитро Савенко та президент фонду Сергій Ісаєнко. Кам’янчанам цей фонд знайомий за його численними акціями на підтримку дітей в інтернатах області, району та міста, а тепер благодійники почали допомагати і мотобольній федерації Кам’янця-Подільського.

Сергій Ісаєнко, Дмитро Савенко і перший віце-президент федерації Павло ВідлацькийМотоболісти продемонстрували гостям своє небагате господарство: гараж зі старенькими мотоциклами та роздягальню, приміщення яких поки що клубу не належать, і розповіли про реалії.

За словами Дмитра Савенка, мотоцикли є їхнім родинним захопленням. Полюбляв прокататися з вітерцем його батько Михайло Савенко. Дмитро Михайлович не тільки сам успадкував від батька повагу до «залізного коня», але й передав її своїй доньці Діані.

– Видно, що небайдужі кам’янчани намагаються врятувати те, що залишилося від колишньої мотобольної гордості Кам’янця, – каже Сергій Ісаєнко. – Ми максимально підтримаємо починання Володимира Даниляка та всіх людей, які хочуть повернути мотоболу славу одного із символів вашого міста.

Пріоритетом у роботі фонду «МіСт» ім.Михайла Савенка залишається турбота про дітей. І тепер, коли ми починаємо підтримувати мотобол, про них не забуваємо.

Хочемо, аби вихованці інтернатів і шкіл, яким ми допомагаємо, мали можливість спостерігати за спортивними баталіями з перших рядів. Звичайно, безкоштовно.

Як повідомили керівники фонду, на рахунок кам’янецької Федерації мотоболу вже надійшло понад 20 000 грн. Проте в планах і подальші надходження коштів, адже та техніка, з якою працюють мотоболісти, давно своє віджила.

– Запрошуємо всіх подивитися на перші плоди нашої співпраці з 16 до 22 травня, коли в Кам’янці проходитиме розіграш Національного кубка України з мотоболу, за який боротиметься і мотобольна команда «Поділля». Для себе ми жодного фінансового зиску не матимемо. Щодо ціни на квитки, то це повністю справа самої Федерації мотоболу, – додав Сергій Ісаєнко.