П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Квітня 2014

КОНСЕРВАТИВНЕ «ДІ ДІ БАО»

Кам’янецька баскетбольна команда «Ді Ді Бао» вже звично для себе завершила змагання у І лізі українського чемпіонату на півфінальній стадії турніру, яка вперше в історії проходила в нашому місті.

Півфінал І ліги. Кам’янець-Подільський Як ми й анонсували, до Кам’янця завітали команди БК «Львів», «Тирлич» (Івано-Франківськ) і «Будсервіс» (Сарни), які з нашим «Ді Ді Бао» 11-13 квітня подарували кам’янчанам кілька днів, насичених захопливими іграми.

Варто відзначити хорошу організацію змагань, яку профінансували підприємці Андрій Бойко та Андрій Конюшенко, котрі грають за «Ді Ді Бао». Відкриття було урочистим, з хлібом-сіллю, гостям запропонували екскурсію містом, а численні кам’янецькі глядачі додали поєдинкам емоцій і феєрії.

Результати ж ігор півфіналу такі: «Львів» – «Тирлич» – 96:71, «Ді Ді Бао» – «Будсервіс» – 70:89, «Будсервіс» – «Львів» – 75:66, «Ді Ді Бао» – «Тирлич» – 96:92, «Тирлич» – «Будсервіс» – 73:86, «Ді Ді Бао» – «Львів» – 55:72.

Отож, до фінальної стадії змагань пройшли «Львів» і «Будсервіс», а «Ді Ді Бао» з однією перемогою задовольнився ІІІ місцем.
Взагалі цей сезон дався кам’янчанам зі скрипом, але фінансові проблеми суперників, які не з’являлися на ігри, дозволили нашим баскетболістам втримати планку попередніх років.

– Сезон ми провели слабенько, але закінчили його півфінальним турніром гідно, – вважає президент клубу Андрій Бойко. – Переграли сильний «Тирлич», а в програних поєдинках виглядали не слабшими від суперників, але їм більше пощастило, в нашу корзину іноді залітали просто неймовірні м’ячі.

Наш склад не змінився, але ми спробували перебудувати свою гру. Перед півфіналом тренувалися п’ять днів на тиждень.

Дякуємо вболівальникам, яких у цьому сезоні значно побільшало. Такою підтримкою не всі команди й вищих дивізіонів можуть похвалитися.