Субота, 27 Квітня 2024 р.
6 Червня 2014

ЗМАГАННЯ МАЙБУТНІХ ЗАХИСНИКІВ

«Буде кому захищати нашу країну!» – такі думки виникали при вигляді ще зовсім юних, але бравих ліцеїстів, вигуки та синхронне марширування яких відлунювали в повітрі.

ЗМАГАННЯ МАЙБУТНІХ ЗАХИСНИКІВУ третій день літа в нашому військовому ліцеї відбулося урочисте відкриття V Всеукраїнської спартакіади серед військових ліцеїв і ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою.

На змагання прибули представники 15 закладів, серед них і учні Севастопольського військово-морського ліцею, які відмовилися присягати російським окупантам. А от ліцеїсти із Донецька та Луганська приїхати на Спартакіаду, звісно, не зуміли, хоча по телефону їхні керівники запевнили, що душею вони також з нами.

Спартакіада тривала три дні, впродовж яких учням провели екскурсії не лише в нашому місті, але й у Хотині. Щодо самих змагань, то ліцеїсти помірялися силою в семиборстві: підтягуванні на перекладині, бігові на 100 та 3000 метрів, плаванні, доланні смуги перешкод, метанні гранат і стрільбі. Результати змагань у наступному номері «ПОДОЛЯНИНА».