Четвер, 18 Квітня 2024 р.
13 Червня 2014

МОТОЦИКЛИ ДЛЯ «ПОДІЛЛЯ»

Благодійний фонд «МіСт» ім.Михайла Савенка, як і обіцяв, продовжує підтримувати кам’янецьку мотобольну команду «Поділля».

Молодий гравець «Поділля» Олексій Пастух   випробовує новий мотоцикл  – Ми від благодійного фонду отримали мотоцикли «Маllоn М-3», – з радістю розповідає віце-президент міської Федерації мотоболу Марко Тетерук. – Їхній двигун має потужність 26 кінських сил – це вдвічі більше, ніж у старих наших мотоциклів, та й коштують вони не одну тисячу євро. Тепер на виїзні ігри зможемо взяти 8 мотоциклів, бо старі теж ремонтуємо. Оскільки збільшилася кількість техніки, плануємо розширити і склад команди. Тому пізніше влаштуємо відбір потенційних гравців.

Також засновник благодійного фонду Дмитро Савенко подарував нам два новенькі мотобольні м’ячі, а ще в наших спільних з фондом планах, які були узгоджені на зустрічі з президентом фонду Сергієм Ісаєнком, виготовити прапор клубу та нові ігрові номери на всі мотоцикли, пошити нову спеціальну форму для мотоболістів.

Не залишилися осторонь від команди і впливові кам’янчани, які зібрали кошти на третій такий мотоцикл: нардеп Володимир Мельниченко, міський голова Михайло Сімашкевич, керівник міського відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Кротік, а також підприємці Олександр Миронюк, Олександр Гуменний, Геннадій Трушев і Андрій Конюшенко.

А обкатають мотоцикли незабаром, адже команда вже вирушила на виїзні матчі. 14 і 15 червня вона гратиме на Полтавщині, відповідно із «Нивою» (с.Вишняки) і «Колосом» (с.Стовбина Долина), а 17 червня позмагається із вознесенським «Восходом». Матчі із командами Донбасу Федерація мотоболу України перенесла на пізніший термін. Домашні ігри «Поділля» проведе у серпні – вересні. Крім того, восени відбудеться Кубок пам’яті Михайла Савенка. Тож з нетерпінням чекатимемо нових зустрічей на мотобольному полі.