Середа, 24 Квітня 2024 р.
20 Червня 2014

ВІДІГРАЄМОСЯ ВДОМА!

Триває чемпіонат України з мотоболу, участь у якому бере і кам’янецьке «Поділля». Напевне, далася в знаки річна перерва, і поки що наші мотоболісти не можуть похвалитися перемогами. Проте серця вболівальників сповнені надії, що це тимчасові невдачі.

ВІДІГРАЄМОСЯ ВДОМА!Чергові матчі чемпіонату 14, 15 та 17 червня «Поділля» провело на полях суперників.

14 червня «Нива» (Вишняки) перемогла «Поділля» з рахунком 7:0.

Гра 15 червня з «Колосом» (Нові Санжари) також завершилася перемогою господарів поля – 5:1. Єдиний гол від нашої команди забив Віталій П’янов. Проте найкращим гравцем став голкіпер подолян Ярослав Кравчук, який неодноразово рятував свою команду в останню мить. Незважаючи на те, що «Поділля» грало під керівництвом найавторитетнішого ветерана європейського мотоболу Володимира Даниляка, захист «Колоса» рідко дозволяв суперникам потрапити до штрафного майданчика.

Невдало склалася для «Поділля» гра 17 червня із вознесенським «Восходом». У першому періоді граючий тренер Володимир Даниляк зазнав травми і не зміг дограти матч. А на початку другого періоду через технічні проблеми з мотоциклом поле залишив капітан команди Віталій П’янов.

За словами в.о. президента міської Федерації мотоболу Павла Відлацького, в результаті на полі залишилися тільки молоді гравці, що дозволило супернику перемогти «Поділля» з рахунком 8:0. Також він вважає, що не останнім чинником таких результатів «Поділля» стала неможливість підготуватися до матчів як слід, адже після Кубка України наші мотоболісти не провели жодного тренування, бо мотобольне поле зайнято картингістами.

За станом на 18 червня, становище команд у чемпіонаті виглядає так: «Нива» (Вишняки) – 4 очки (м’ячі – 9:2), «Колос» (Нові Санжари) – 4 (7:3), «Восход» (Вознесенськ) – 3 (8:0), «Союз-3» (Єнакієве) – 3 (1:0), «Антрацит» (Кіровське) – 0 (0:1), «Поділля» (Кам’янець-Подільський) – 0 (1:20).

Наступна гра «Поділля» відбудеться 2 серпня в Кам’янці-Подільському з вознесенським «Восходом».

Команда дякує благодійному фонду «Міст» ім.Михайла Савенка за допомогу в організації виїзних ігор команди, а також КП «Комунтранссервіс» за надання автобуса.