П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Червня 2014

РЕПЕТИЦІЯ ЧЕМПІОНАТУ

25 червня на Центральному стадіоні К-ПНУ ім.Івана Огієнка відбулися завершальні матчі футбольного турніру на Кубок міського голови. Тріумфувала команда «ЗМІ».

Метою змагань, ініційованих газетою «ПОДОЛЯНИН» і проведених міською Федерацією футболу спільно з представниками команд, було підготувати грунт для серйознішого чемпіонату міста. Але навіть цей маленький турнір серед чотирьох команд («Епіцентр», «Природничий», ДЮСШ №2 та «ЗМІ») показав, що це непроста справа. Двічі доводилося переносити старт змагань, які замість одного тижня розтягнулися на два. Але сподіватимемося, що набиті «гулі» допоможуть згодом краще організувати чемпіонат міста.

"ЗМІ" - "Епіцентр"Результати змагань. І тур: «ЗМІ» – ДЮСШ №2 – 3:2; «Природничий» – «Епіцентр» – 1:0. ІІ тур: «ЗМІ» – «Природничий» – 4:1; ДЮСШ №2 – «Епіцентр» – 2:1. ІІІ тур: ДЮСШ №2 – «Природничий» – 4:2; «ЗМІ» – «Епіцентр» – 6:1.

Місця розподілилися так: І – «ЗМІ», ІІ – ДЮСШ №2, ІІІ – «Природничий», ІV – «Епіцентр». Призери отримали кубки від міського голови Михайла Сімашкевича і квитки у боулінг, сауну і кінотеатр від керівника міськвідділу сім’ї, молоді та спорту Сергія Кротіка.

Найкращим гравцем визнали Артема Сосніцького (ДЮСШ №2). Найліпший бомбардир – Олександр Красуцький («ЗМІ»).

Ну, і коротко про переможців. ФК «ЗМІ» засновано журналістами газети «ПОДОЛЯНИН» 2012 р. спочатку тільки з працівників ЗМІ нашого міста. Однак перші ігри вона проводила невдало, та й зібрати із чоловіків-журналістів цілу футбольну команду було непросто. Тому із часом вона поповнювалася іншими гравцями, й нині представників ЗМІ тут лише третина. Та свою назву команда вирішила залишити назавжди. Минулого року ФК «ЗМІ» дебютувала у Всеукраїнських змаганнях журналістів та І лізі чемпіонату району. А 2014-й колектив розпочав із перемоги у міському «Творчому Кубку FNB» з міні-футболу, останній же тріумф на великому полі став найбільшим успіхом молодої команди.

ФК «ЗМІ» дякує за підтримку ТРК «FNB net» (директор Андрій Ратушний).