П'ятница, 29 Березня 2024 р.
22 Серпня 2014

КАМ’ЯНЕЦЬКІ ДІВЧАТА НА ПЛЯЖІ ЗАЛИШИЛИСЯ СУХИМИ

Жіноча футбольна команда Кам’янець-Подільського району «Квітка на камені» стала переможцем V Всеукраїнського турніру з пляжного футболу на Кубок «Pobeda.od.ua». Змагання проходили в Одесі, на пляжі «Копакабана».

Квітка на каменіЦьогорічний турнір став наймасовішим: брали участь 11 команд. «Квітка на камені» приїхала у такому складі: сестри Тетяна й Ольга Арсенюк, Ольга Антонюк, Вероніка Боднарюк, Руслана Вошумірська, Ірина Воєвутко, Мирослава Випасняк, Ольга Романюк, Дарина Титарчук. Тренери: Олександр Дорож і Дмитро Декалов.

З м’ячем Мирослава Випасняк35-37-градусна спека і гарячий пісок не завадили напруженим матчам, хоча нашим дівчатам було й нелегко. У груповому етапі кам’янчанки з однаковим рахунком 4:0 обіграли «Сладкие булочки-ОНАПТ» із Одеси (голи на рахунку: Арсенюк – 2, Романюк та Якимчук) і «Мрію-2006» з Ананьєва (Випасняк – 2, Якимчук, Антонюк). У півфіналі «Квітка на камені» здолала херсонську «Астарту» – 2:0 (Арсенюк – 2). А у фіналі наші дівчата зустрічалися ще з одним одеським колективом «Чорноморочка». Гра виявилася бойовою, але сухою – 0:0, зате у серії післяматчевих пенальті фортуна нам таки посміхнулася – 2:1.

Варто зауважити, що кам’янецька команда за весь турнір не пропустила жодного гола! У пляжному футболі це рідкість. 

Окрім командного успіху, був також індивідуальний: капітан «Квітки на камені» Мирослава Випасняк отримала титул найкращого гравця турніру.