П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Серпня 2014

НАЙБІЛЬШИЙ УСПІХ «ПОДІЛЛЯ»

22 серпня на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва відбувся фінал Кубка району з футболу між «Октавою» (Слобідка-Рихтівська) та «Поділлям» (Улянівка).

Серія пенальтіЩоправда, як протистояння сіл, цю гру сприймати навряд чи можна. Адже на такі відповідальні матчі, як правило, збирається весь цвіт кам’янецького футболу. Для прикладу, з районної «Атланти», яка виступає на першості області, в «Октаві» грали кілька футболістів, а в «Поділлі» – майже весь основний склад. До цього можна ставитися по-різному, але формально регламенту порушено не було, а підсилення шукає кожен.

Сама гра була рівною. В першому таймі Андрій Тимчук з «Поділля» рахунок відкрив, а в другому Сергій Топиркін з «Октави» його зрівняв. Отож, переможця визначала післяматчева серія пенальті. Фортуна усміхалася то одній, то іншій команді, і все ж за шостим підходом перемогло «Поділля» із Сергієм Чернобаєм на воротах – 4:3.

Декілька слів про переможців. Команду в Улянівці було засновано 2007 р. під назвою «Рубін»,"Поділля" (Улянівка) через рік вона стала «Поділлям». Весь час виступала в другому дивізіоні чемпіонату району. 2012 р. стала володаркою Кубка і Суперкубка першої ліги. Цьогорічний же тріумф – найбільший в їхній історії. Керують колективом улянівчани – підполковник міліції Тарас Мандзюк та підприємці Вадим Сікора і Роман Булигін. Незважаючи на старший вік, вони самі часто виходять на поле.

Команда «Поділля» дякує за підтримку директору фермерського господарства «Іскра-2007» Тарасу Маньковському.