П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
26 Вересня 2014

ГРУ АРИСТОКРАТІВ ВІДРОДЖУЮТЬ ПІДПРИЄМЦІ

Великий теніс у Кам’янці отримав друге дихання. 18-19 вересня на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва відбувся міський турнір серед чоловіків.

Підприємці, які грають у теніс, допомогли привести корти до ладу, щоб організувати там внутрішній міський турнір, у якому взяли участь 8 спортсменів.

Переможець Ростислав ЯворськийПеремогу здобув Ростислав Яворський. Він уже давно захоплюється цим спортом, їздить на турніри до Хмельницького, тож від початку вважався фаворитом. ІІ місце – Олександр Рипневський, а ІІІ – Валентин Шидловський, який, власне, і був головним ініціатором змагань.

– Є в Кам’янці однодумці, які «хворіють» на теніс, – розповідає Валентин Михайлович. – Ми вирішили допомогти впорядкувати корти. Тут є два майданчики з непоганим покриттям, де колись навіть проводилися чемпіонати

України для дітей, а на інших трьох бажано замінити покриття та встановити дренажну систему. Якби міська влада допомогла, зробили б заплановане значно швидше. Треба відновити і корт на стадіоні національного університету.

На церемонії нагородження призерів турніру був і екс-голова обласної Федерації тенісу Олександр Прокопов. За його словами, теніс у нашій області розвивається лише в Хмельницькому, Шепетівці та нашому місті. Тож гра може стати ще одним приводом пишатися Кам’янцем.