П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Листопада 2014

ЗНАВЦІ, ЯКІ ВМІЮТЬ ПЕРЕМАГАТИ

Упродовж десяти тижнів кам’янецькі розумники шукали логічні відповіді на заплутані запитання. Чемпіонат міста з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» сезону «Осінь-2014» завершився.

Команда Ва-банкЧемпіоном Кам’янця-Подільського стала найдосвідченіша команда «Ва-банк», яка вже вчетверте отримує цей титул. Склад переможців: Олеся Чижевська, Андрій Вівчарик, Ірина Берникова, Галина Комарніцька, Олена Лісіцина, Ілля Корсік, Олександр Мудрєцов і Володимир Лагода. Серед фаворитів змагань і команда «На колесах», яка впродовж сезону демонструвала найкращу гру, але поступилася у фіналі. А от третє місце сенсаційно зайняв «Квазисиметричний стеларатор» – це першокурсники факультету іноземної філології К-ПНУ ім.Івана Огієнка. Такого дебюту міські змагання ще не бачили.

Фінальну гру знімав режисер Андрій Заєць, тож її невдовзі можна буде переглянути у відеохостингу YouTube на сторінці Andrew Zayets.

У чемпіонаті у восьми командах змагалися гравці різного віку та роду занять, але варто відзначити, що чимало учасників представляли національний університет. Інакше і бути не могло, адже в цьому виші проводили і свій Кубок ректора з «Брейн-рингу». А переможцем став… той же «Квазисиметричний стеларатор»!

Організатори дякують піцерії «МакСмак» і ресторану «Карфаген».