Середа, 24 Квітня 2024 р.
5 Грудня 2014

ПЕРШІ ПЕРЕМОГИ

ПЕРШІ ПЕРЕМОГИЗробити сальто, бланш, фляк, місток і сісти на шпагат – для когось це вершина майстерності, а для вихованців секцій спортивної акробатики та гімнастики, що діють при національному університеті та ДЮСШ №1, – звична справа. 26 листопада в гімнастичному залі К-ПНУ ім.Івана Огієнка відбулись міські змагання зі спортивної акробатики.

54 учасники віком від 6 до 18 років змагалися у гнучкості та стрибучості. Для одних ці змагання стали першими в житті, для інших – черговою демонстрацією умінь. Своїх спортсменів представляли тренери зі спортивної акробатики Володимир Марчук та Олексій Захарчук. Суддям належало оцінити по чотири вправи, які виконували учасники різних вікових категорій.

У результаті 16 переможців отримали медалі та дипломи: Катерина Везнюк, Олексій Геоня, Андрій Челядін, Владислав Грушенцов, Петро Парик, Назарій Бевз, Максим Чабанов, Олександр Гатунок, Денис Андруховський, Захар Ярема, Дмитро Собачинський, Анатолій Капелюховський, Леся Метик, Юлія Воронюк, Наталія Гончарук і Надія Кіньяк.

Тетяна ХОПТЯР.