Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
19 Грудня 2014

ВІДБОРОЛИСЯ НА СЛАВУ

12-14 грудня Кам’янець зібрав юний цвіт української (і не тільки) вільної боротьби. У нас відбувся ХІ Всеукраїнський турнір пам’яті Валентина Алексійчука – відомого кам’янецького борця та майстра спорту СРСР.

ВІДБОРОЛИСЯ НА СЛАВУДосить було зайти до спортзалу 11 понтонно-мостового батальйону, аби зрозуміти високий статус змагань: юрба дітей і дорослих, два килими для боротьби, відеокамери, які паралельно транслюють на екрани поєдинки, електронні табло. Не менш солідно виглядав і список учасників. Насамперед варто відзначити приїзд борців із Польщі та Словаччини, українці ж з’їхалися з 11 областей. Всього змагалися понад 300 учасників з 28 команд.

Наше місто представляли вихованці ДЮСШ №2, які зуміли зайняти І командне місце. В особистому заліку призерами серед вікових груп 2001-2002 та 2003-2004 рр.н. стали:

І місце: Олег Яковенко, Вадим Руденюк, Марк Шатурський, Данило Стасюк; ІІ – Наталія Стецюк, Артур Дзямба, Владислав Шупарський, Данило Ілаш, Юрій Кожухар.

Тренери: Володимир Костинюк, Валентин Негода, Віталій Маленков, Ігор Семеньків, Віталій Шатурський, Віктор Фурман, Дмитро Пасенко та Василь Пасенко.

Подяка за підтримку в проведенні турніру міському голові Михайлу Сімашкевичу, начальнику гарнізону, командиру Центру розмінування Володимиру Родікову та спонсорам турніру.