Четвер, 25 Квітня 2024 р.
30 Січня 2015

ПРОДОВЖУЮЧИ СПРАВУ КУПЧАКА

ПРОДОВЖУЮЧИ СПРАВУ КУПЧАКАУже півтора року минуло від трагічної загибелі кам’янецького тренера з гандболу Андрія Купчака. Але пам’ять про нього житиме, зокрема, і в щорічному Всеукраїнському турнірі з гандболу, присвяченому цій видатній людині. Перший такий турнір наше місто провело 23-25 січня у НВК №17.

На урочисте відкриття прибули місцеві посадовці, а також президент обласної Федерації гандболу Олександр Якушев.

Змагатися серед дівчат 2002-03 р.н. приїхали команди з Києва, Рівного, Хмельницького, Шостки, Сквири, Хотина та Конотопа. А перемогла все ж команда кам’янецької ДЮСШ №1. Підопічні Олени Карпової у фіналі здолали хмельничанок – 19:14. Найкращими в нашій команді визнали Катерину Місюк і Вікторію Петрушко. ІІІ місце – у Хотина.

Паралельно провели і міжобласний турнір з гандболу серед хлопців 2000 р.н. і молодших. Змагалися команди з Хотина, Рівного, Хмельницького та дві – з Кам’янця. Перемогли хмельничани, а ІІ і ІІІ місця – в кам’янчан, відповідно, вихованців тренерів Олени Карпової та Юлії Стасюк.

Організатори турніру дякують відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики міста, міськуправлінню освіти та науки, дирекції – НВК №17, Кам’янець-Подільської школи-інтернату І-ІІІ ступенів Хмельницької облради та багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру.