П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
13 Лютого 2015

БЕЗ ПАФОСУ, АЛЕ ІЗ БЛИСКОМ КУБКІВ

БЕЗ ПАФОСУ, АЛЕ ІЗ БЛИСКОМ КУБКІВНавіть складно було порахувати кількість кубків та медалей, які на сцені РЦКМ «Розмай» чекали на власників. 6 лютого нагороджували найкращих спортсменів і спортивних діячів Кам’янець-Подільського району.

Церемонію проводили начальник відділу молоді та спорту Віктор Дорож і перший заступник голови РДА Анатолій Кріль. Як зазначив Віктор Дорож, торік спортсмени району взяли участь у 9-ти міжнародних і 22-х всеукраїнських змаганнях з футболу, тхеквондо, важкої атлетики, пауерліфтингу, легкої атлетики, гирьового спорту, настільного тенісу та боротьби (здобули понад 30 медалей). У 59-ти обласних змаганнях майже 600 спортсменів району вибороли 78 призових місць. До складу збірних команд України входять 19 спортсменів із району, до складу збірної області – 42. Найбільше відзначилися Гуменецька, Нігинська, Колибаївська, Калачковецька, Слобідсько-Рихтівська, Слобідсько-Кульчієвецька, Орининська, Кульчієвецька та Крушанівська сільські ради.

Зі списком найкращих спортсменів можна ознайомитися в «Подолянині» від 6 лютого ц.р. Але, крім того, в різних номінаціях нагородили і героїв чемпіонату району з футболу 2014 р.

Це призери у Вищій лізі: І місце – «Октава» (Слобідка-Рихтівська), ІІ – «Астра» (Шутнівці), ІІІ – «Товтри» (Нігин); першій лізі: І – «Олімпік» (Слобідка-Гуменецька), ІІ – «Тріумф» (Острівчани), ІІІ – ФК «Шутнівці»; другій лізі: І – «Лотос» (Баговиця), ІІ – «Кармалюк» (Гуменці), ІІІ – «Левада» (Довжок).

Найкращий гравець чемпіонату – Алішер Якубов («Товтри»), найкращі бомбардири – Олег Барицький («Астра») та Сергій Переверзєв («Октава»), найкращий суддя – Віктор Гладиш.

За вагомий внесок у розвиток футболу в районі були відзначені: Василь Данч, Валерій Данчук, Михайло Прокопов, Валентин Дранус, Руслан Хамелюк, Ігор Гребелюк, Тарас Мандзюк і Андрій Шибко.

Зважаючи на трагічні події в Україні, концертні виступи під час нагородження скасували. Але з надією, що наступного року спортивну урочистість прикрасять і співи, і танці…