П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
6 Березня 2015

МАРІЧКА – ЗНОВУ ПЕРША

27 лютого – 1 березня в Кам’янці-Подільському відбувся 2-й етап Кубка України зі скелелазіння (боулдерінг) «Стара фортеця – 2015».

МАРІЧКА - ЗНОВУ ПЕРШАДо міста з’їхалися найкращі скелелази з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Вінниці та інших міст. Змагання проводилися на скеледромі в три етапи: кваліфікація у вигляді фестивалю, півфінал і фінал. Призерів теж визначали в трьох категоріях. Серед спортсменів, які не потрапили до півфіналу, найкращих нагородили як переможців серед аматорів. Тут першим став кам’янчанин Роман Александрук. Наша Олена Байдюк перемогла в категорії любителів (серед тих, хто зупинився перед фіналом).

Ну, а найкращі класифікувалися як переможці боулдерінгового турніру серед профі. І тут є представниця нашого міста – І місце здобула Марічка Муляр. Нагадаємо, що вона вже має звання майстра спорту й перемогла в І етапі Кубка України, що місяць тому проводився у Вінниці. Тож Марічка має шанс перемогти в загальному заліку Кубка.

Крім призового фонду в розмірі 10 000 грн., учасники отримали додаткові призи від спонсорів змагань: компанії «Ukrholds» і «Black Diamond».

Організатори дякують підприємцю Миколі Сосулі та всім, хто підтримав змагання.