Четвер, 28 Березня 2024 р.
10 Квітня 2015

180 ПРИЗЕРІВ

180 ПРИЗЕРІВ3-4 квітня у Кам’янці-Подільському відбувся Х відкритий турнір з легкої атлетики пам’яті Бориса Одінцова та В’ячеслава Шмирка.

Традиційно парад-відкриття проводили в спортзалі НВК №9 ім.Аліма Трояна, де працювали вчителі фізкультури Одінцов та Шмирко. Змагання проходили у тому ж спортзалі та на стадіонах – центральному і національного університету. Крім представників Кам’янеччини, змагалися команди з Хмельницького, Тячева, Хотина, Ізяслава та Дунаївців. Це юнаки і дівчата 1998-1999 р.н. та 2000 р.н. й молодші (всього 261 учасник у 15 видах легкої атлетики). До речі, більше як 20% із них змагалися зі стрибків у висоту.

180 ПРИЗЕРІВОскільки призерів виявилося аж 180, то вказати всіх немає можливості. Серед представників нашого краю в турнірі найкраще себе проявили кам’янчани Костянтин Райтаровський, Олександр Снігур, Олександра Бонар та Віталій Кліновський із с.Гуменці. Вони були нагороджені кубками. Призери змагань одержали нагороди від обласного відділення Національного олімпійського комітету.

Подяка за підтримку підприємцям Олексію Пауру та Валентину Ліпічу, заступнику голови обласного НОК Віктору Флентіну, директору стадіону ім.Г.Тонкочеєва Віктору Хавруняку та директору НВК №9 Наталії Осадчук.