Четвер, 28 Березня 2024 р.
10 Липня 2015

«ФАРТОВІ» ДІВЧАТА

Футболістки із Кам’янеччини привезли додому трофей. Наша команда «Колос» перемогла у фінальному етапі Всеукраїнських сільських спортивних ігор з футболу серед дівчат 2002-2004 рр.н. «Золотий колос України», що проходив 29 червня – 5 липня у Скадовську.

«ФАРТОВІ» ДІВЧАТАКам’янчанки як переможниці попередніх обласних змагань представляли Хмельниччину. Їхній результат на турнірі виявився таким же, як і в дівчат із Нової Каховки. Однак в очному протистоянні наші перемогли – 2:0.

За Кам’янеччину виступали учениці Нігинської та Слобідсько-Рихтівської шкіл: Анастасія Атаманюк, Ольга Байдиченко, Катерина Бучик, Юлія Вітвіцька, Карина Голованчук, Валерія Дорож, Віталіна Козак, Ольга Лінива, Марія Навроцька, Тетяна Олійник, Діана Перевертана, Альона Рибак, Яна Стельмах, Інна Степанкова, Оксана Стрільчук і Тетяна Францева. Тренували їх Олександр Дорож та Іван Боднар.

– У нас було мало часу на підготовку, та ми тренувалися щодня, крім вихідних, – відзначив після змагань Олександр Дорож. – Звісно, сільській команді важко конкурувати з міськими, які мають хороші умови і проводять відбір виконавців. Нам доводиться працювати з тими, хто є, а хочеться більшої кількості гравців. Деякі дівчата у нас займаються вже близько двох років, інші – лише роблять перші кроки у футболі.

Важливу роль у здобутті чемпіонства відіграла несподівана перемога над командою з Нової Каховки. Незважаючи на перевагу суперниць, на останніх хвилинах гри забити вдалося нашим футболісткам Карині Голованчук і Катерині Бучик. Далі була ще одна перемога, дві нічиї та прикра поразка. Потім від нашої команди вже нічого не залежало. Новій Каховці в останній грі треба було перемогти своїх земляків з перевагою в три м’ячі, щоби здобути перше місце. Вони швидко забили двічі, й надій на чемпіонство у нас майже не було. Та якимось дивом цей рахунок зберігся до фінального свистка. Ми – чемпіони!

Висловлюється вдячність завідувачу сектора з питань молоді та спорту РДА Віктору Дорожу і директору ДЮСШ «Колос» Миколі Гусці.