Четвер, 18 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

ВСЕ ЖИТТЯ У ФУТБОЛІ

Романа Булигіна можна назвати великою людиною маленького футболу. Спортсмен-любитель постійно виступав на рівні району та області, але не зраджував улюбленій грі. Нині його знають як футбольного арбітра. 25 липня Роману Миколайовичу виповнюється 50 років.

Булигін.jpgБулигін родом із Оринина, де й почав грати у футбол та вперше став чемпіоном району 1979 р. Потім 5 років грав за «Кристал» (Голосків). За цей час тричі ставав чемпіоном району і двічі – володарем Кубка. Також грав за калачковецький «Рус-сич» і улянівське «Поділля», в складі команди з Макова вигравав Кубок області. Нині часто бере участь у ветеранських турнірах різного рівня. А ще, як приватний підприємець, підтримує місцеві команди. В останні чотири роки Роман Миколайович працює арбітром районного футболу. 

Коли я був гравцем, то грав доволі жорстко, – відзначає він, – а нині мене вважають найприскіпливішим суддею. Переконаний: як арбітр буде «диригувати», так і піде гра. Якщо він судить невпевнено, тоді й гра «ламається».

25 липня на міні-футбольному майданчику хутора Козак відбудеться товариський турнір, присвячений ювілею Романа Булигіна.